Ta chansen att få åka Folkrace på Svampabanan. Det blir garanterat en dag ni aldrig glömmer. Känslan när man står på startlinjen och väntar på att startflaggan skall gå kan inte beskrivas utan måste upplevas.

Vi arrangerar er egen Challenge med fullt utrustade folkracebilar. Träffen med kunder, leverantörer, kompisgänget eller den egna personalen blir ett minne för livet och något att berätta för andra. Vi är ganska säkra på att det är ett bra sätt att fördjupa era kundrelationer för lång tid framöver. All utrustning inkl. körlicens ingår så klart. Våra racingbilar består av Volvo, Saab och Mercedes.

Vi har färdiga paket både för företag och privatpersoner. Men har ni själv några önskemål anpassar vi en dag efter just era önskemål. Dessutom kan vi erbjuda utrustad konferenslokal för mindre sällskap. Önskas fika och lunch tillhandahåller vi detta också.

Singel/Öppna racingdagar

För att köra ensam eller mindre sällskap (färre än 8) köper du ett värdebevis för någon av våra öppna recingdagar. Värdebevis köper du också när du vill ge bort ett racingevent till någon annan. När du fått din bekräftelse bokar du, eller den som ska köra, kördag med vårt formulär. Se till att vara på plats senast 30 minuter innan körning för inskrivning/registrering. Ett pass tar cirka 2 timmar. Tänk på att ta med värdebeviset till körningen då det är en värdehandling. Utöver det förser vi dig med allt du behöver på plats.

Grupper/Företag

För att vara garanterad att köra ett folkrace-event som egen grupp bör ni vara minst 8 stycken. Uppåt finns ingen deltagargräns. Ni kör i första hand på vardagar på Svampabanan. Vi har fyra olika varianter att boka som grupp. Läs mer om dem här. Vi lovar att ni kommer att känna er både möra, glada och nöjda efter alla dessa rundor!

Vid bokning faktureras en bokningsavgift på 20%. När pengarna når oss är bokningen bekräftad. Bokningsavgiften dras av på slutfaktura (återbetalas inte vid avbokning).

Gruppbokningar görs per telefon 0417-775100 eller epost info@eventrace.se

Att tänka på innan man bokar:

  • För att vara garanterad att köra ett event som egen grupp ska ni vara minst 8 stycken.
  • Uppåt finns ingen deltagargräns.
  • Våra event går måndagar till lördagar på Svampabanan i Tomelilla.
  • Åldergräns minst 18 år, dock inget körkortskrav.
  • Tänk på att ta med värdebeviset till körningen då det är en värdehandling.
  • Vid gruppbokning faktureras en bokningsavgift på 20%. När pengarna når oss är bokningen bekräftad. Bokningsavgiften dras av på slutfaktura, men återbetalas inte vid avbokning.